Apelsinsallad med fetaost och avokado
När jag var hos min syster för att baka pepparkakor för några helger sedan så blev vi bjudna på en otroligt god sallad till maten. Det var så enkelt och så vansinnigt gott så den här salladen ska vi ha till julbordet tror jag då den bryter av lite mot allt det feta och jättesalta. Den här salladen är god att äta bara för sig själv då den kombinerar sött, salt, krämigt och knaprigt i en och samma tugga, men den är också jättegod som tillbehör till t ex kyckling eller kött. Underbart smaskig.


Receptet är hämtat från ICA.
Skala och skiva 2 apelsiner och lägg på ett fat. Skala 2 avokado och skär i tärningar. Smula 1 paket fetaost över. Hacka 2 msk pistagenötter och strö över liksom kärnor från ett granatäpple. Ringla lite olivolja över och strö på lite flingsalt och nymald svartpeppar. Klart!
Mums! Säger jag bara.